Predbilježbe za ACT edukaciju u Splitu

b414e2ba4719c9b4ceec2e3c09e2491b_M

Drage kolegice i kolege,
DPS u suradnji s HPD-om planira organizirati edukaciju iz ACT (Adults and Children Together) programa u Splitu. Izvoditeljice radionice su Kamea Jaman, prof.psih., certificirani ACT facilitator i koordinator, pročelnica Sekcije za razvojnu psihologiju rane i predškolske dobi HPD-a i Dubravka Svilar Blažinić, prof psih., sveučilišni spec. obiteljske medijacije, certificirani ACT facilitator i koordinator, dopročelnica Sekcije za obitelj, brak i partnerstvo HPD-a.

Ciljevi ACT programa su: mobilizirati zajednicu i educirati roditelje i skrbnike o pozitivnom i učinkovitom roditeljstvu; jačati obitelji i poboljšavati roditeljske vještine i praksu za stvaranje sigurne i zdrave okoline kako bi se spriječilo zlostavljanje djeteta i zaštitilo djecu i mlade osobe od traume i njenih dugoročnih posljedica; uspostavljanje partnerstva s različitim organizacijama i agencijama kako bi se educiralo stručnjake da provode program s roditeljima i skrbnicima u svojim zajednicama.

Provedba u Splitu ovisi o broju prijavljenih, a okvirni termin održavanja je kraj svibnja 2017. Detaljne informacije o edukaciji možete pronaći u privitku. Inicijalne predbilježbe primaju se na mail hpd@psihologija.hr ili act.hrvatska@gmail.com. Cijena edukacije iznosi 1.250,00 kn, a 1.000,00 kn ukoliko ste član HPD-a. U cijenu je uključen PDV. Polaznici će dobiti cjelovite materijale za buduće provođenje programa.

Srdačan pozdrav,
Društvo psihologa u Splitu
Preuzimanje:
ACTtraining program
Edukacija – pismo (1)
ACT letak 2016

Novosti