Drugi stupanj edukacije iz bihevioralno-kognitivnih terapija

Hrvatsko udruženje za bihevioralno-kognitivne terapije organizira drugi stupanj edukacije iz bihevioralno-kognitivnih terapija (Praktikum II) u Splitu. Ova poslijediplomska edukacija namijenjena je psiholozima i liječnicima. Odvija se kroz 12 jednodnevnih radionica, u vidu predavanja, radionica i prikaza u malim grupama, u ukupnom trajanju od 120 sati.

Voditeljice edukacije su mr.sc Nada Anić, dr.sc. Ivanka Živčić-Bećirević, dr. sc. Nataša Jokić-Begić i dr.sc. Alessandra Pokrajac-Bulian.

Prva radionica održat će se 13. svibnja, a druga 12. lipnja 2011. godine u prostorijama Gradske knjižnice Marka Marulića u Splitu, Ulica slobode 2.

Kotizacija za sudjelovanje u Praktikumu II iznosi 550,00 kn po svakoj radionici i može se uplatiti na žiro-račun udruženja (2360000-1101583156, model 67, poziv na broj odobrenja OIB). Uključivanjem u 2. stupanj edukacije sudionici preuzimaju obavezu plaćanja svih 12 radionica. U slučaju izostanka dužni su istu radionicu platiti, a mogu je naknadno odraditi u nekoj drugoj grupi, bez dodatnih uplata. Na kraju 2. stupnja edukacije organizira se ispit koji se plaća kao nezavisna radionica (u istom iznosu od 550,00 kuna).
Hrvatska psihološka komora i Hrvatska liječnička komora vrednuju ovu edukaciju kao oblik trajnog usavršavanja psihologa i liječnika, uz obaveznu prisutnost na svim radionicama.

Molimo Vas da Vašu zainteresiranost za nastavak edukacije potvrdite e-mailom na adresu tajništva Udruženja: tajnistvo.kbt@gmail.com najkasnije do 6. svibnja 2011. godine.

Ovdje preuzmite PRIJAVNICU za sudjelovanje u drugom stupnju edukacije iz bihevioralno-kognitivnih terapija za Praktikum II u Splitu, 2011. godine.

Ovdje preuzmite popis tema u u okviru Praktikuma II