Savjetovališta za e nasilje

Klub trudnica i roditelja Split u partnerstvu s Gradom Splitom , Društvom psihologa u Splitu , Udrugom Srma – Sinj , Crvenim križem – Gradska organizacija Supetar , a u suradnji s MUP-om PU Splitsko-dalmatinska provodi projekt  «Sigurna mreža – prevencija Internet  nasilja kod djece » pod pokroviteljstvom  Ministarstva socijalne politike i mladih.

U sklopu projekta 13.01.2015. otvoreno je Savjetovalište za e nasilje u prostorijama Kluba trudnica i roditelja Split; R. Boškovića 28 .

Kroz rad Savjetovališta zainteresirani roditelji i djeca moći će ostvariti kontakt i osigurati individualno savjetovanje s psiholozima iz Društva psihologa u Splitu . Rad savjetovališta zasniva se na volonterskom angažmanu pet psihologa Društva psihologa u Splitu, a za svih je savjetovanje besplatno. Dogovor o terminu održavanja potrebnog savjetovanja korisnici će moći ostvariti u kontaktu s koordinatoricom rada Savjetovališta za e nasilje prof. psih. Nedom Pleić – kontakt broj : 0981771044 ili mail: neda.pleic@dpsdz.hr

Više informacija možete dobiti kontaktom:
Klub trudnica i roditelja Split
R. Boškovića 28
mob : 0914400220
tel : 021376721
e-mail. info@klub trudnica-split.hr