Radionica „Odabrane teme u bihevioralno-kognitivnom tretmanu partnerskih problema“

 

Hrvatsko udruženje za bihevioralno-kognitivne terapije (HUBIKOT) organizira radionicu „Odabrane teme u bihevioralno-kognitivnom tretmanu partnerskih problema“ koja će se održati u Splitu 11.6.2016. godine od 9 do 18 sati.

Radionica uključuje predavanje, prikaze slučaja, demonstracije tehnika te vježbe u grupi u ukupnom trajanju od 10 školskih sati. Dvije glavne teme koje će se obrađivati na radionici su: „Zašto se svađamo?“ i „Kako preživjeti nevjeru?“. Nakon radionice polaznici će bolje razumjeti partnerske probleme svojih klijenata, ali i vlastite. Voditeljica radionice je mr. sc. Nada Anić, psihologinja i bihevioralno-kognitivna terapeutkinja s dugogodišnjim iskustvom.

Radionica je namijenjena stručnjacima pomagačkih zanimanja poput psihologa, liječnika, socijalnih radnika, socijalnih pedagoga, rehabilitatora i drugih koji se u svojem radu susreću s partnerskim problemima.

Kotizacija za sudjelovanje na radionici iznosi 560,00 kn i uplaćuje se na IBAN Udruženja: HR6723600001101583156, model: 00, poziv na broj: 41, opis plaćanja: ST – odabrane teme – Ime i prezime sudionika.

Radionica će biti prijavljena nadležnim strukovnim komorama radi dodjele bodova za stručno usavršavanje sudionicima radionice.

Molimo sve zainteresirane da se prijave najkasnije do 16.5. na sljedećoj poveznici. Sa svim pitanjima molimo kontaktirajte kolegicu Nedu Pleić (neda.pleic@gmail.com) ili tajništvo Udruženja (tajnistvo.kbt@gmail.com).

slika1

 

Novosti