Predavanje Gordane Buljan Flander “Zašto je ljubav važna u odgoju djece”

Povodom obilježavanja Dječjeg tjedna Dječji dom Maestral Split organizira u srijedu 9. listopada 2019. s početkom u 19 sati u Hrvatskoj odvjetničkoj komori, Zrinjsko – Frankopanska 8 u Splitu predavanje prof. dr. sc. Gordane Buljan Flander na temu “Zašto je ljubav važna u odgoju djece”.

Nakon predavanja s početkom u 20 sati održat će se i promocija knjige „Znanost i umjetnost odgoja – Praktični priručnik o suvremenom odgoju za roditelje i odgojitelje“. Uz glavnu urednicu knjige prof. dr. sc. Gordanu Buljan Flander, knjigu će predstaviti i Ana Raguž psihologinja iz Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba.

Susret je otvoren za sve odgojitelje, stručne radnike, roditelje i zainteresiranu javnost. Molimo Vas da svojim prisustvom doprinesete radu Dječjeg doma Maestral Split i popratite događaj!

U sklopu Dječjeg tjedna organiziramo i druga događanja;

  • utorak 08. listopada 2019.god. s početkom u 10,30 sati druženje i radionica za djecu i odgojitelje “LJUBAV DJECI PRIJE SVEGA” u podružnici Miljenko i Dobrila u Kaštel Lukšiću, na adresi: Obala kralja Tomislava 36.,
  • četvrtak 10.listopada 2019. u 12.30 darivanje djece preko Udruge Ispuni mi želju u sjedištu u Splitu (J. Šižgorića 4)
  • petak, 11. listopada u 11 sati posjet djece i odgajatelja pedijatriji KBC Split

Sudjelovanje na promociji bodovat će se od strane Hrvatske psihološke komore.

Unaprijed zahvaljujem i srdačno pozdravljam.

Jelena Burazin, ravnateljica
Dječji dom Maestral Split

Novosti