Poziv za sudjelovanje u istraživanju korištenje statistike u psihološkoj struci

Poštovane kolegice i kolege,

želimo vas obavijestiti o prilici da sudjelujete u istraživanju o korištenju statistike u psihološkoj struci. Vaša povratna informacija i iskustvo su ključni za razumijevanje načina na koji psiholozi koriste statistiku i njihove stavove prema njoj. Također, istražujemo moguće načine unapređenja statističke edukacije u području psihologije.

Istraživanje se provodi u sklopu završnog rada studentice Nike Vuco pod mentorstvom doc.dr.sc. Ivana Buljana na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Splitu. Molimo vas da odvojite 10 minuta za ispunjavanje online upitnika. Poziv za sudjelovanje je otvoren za licencirane psihologe, članove Hrvatske psihološke komore koji rade u bilo kojem području psihologije u Hrvatskoj.

Sudjelovanje je dobrovoljno, a sve prikupljene informacije bit će strogo anonimno obrađene. Podaci će se koristiti isključivo u istraživačke svrhe.

Molimo vas da, ako ispunjavate uvjete i želite sudjelovati, pristupite anketi putem sljedeće poveznice:

https://www.surveymonkey.com/r/RDLWQMS

Vaš doprinos u ovom istraživanju bit će od neprocjenjive važnosti za unaprjeđenje prakse u području psihologije. Hvala vam unaprijed na vašem angažmanu i podršci.

Za sva pitanja ili nedoumice, slobodno nam se obratite putem e-mail adrese na nvuco@ffst.hr