Poziv na predavanje: Polazak u vrtić djece s poteškoćama u razvoju

Pozivamo Vas na predavanje s temom „Polazak u vrtić djece s poteškoćama u razvoju“, koje će se održati 26. svibnja s početkom u 17.00 sati, u prostorijama Kluba trudnica i roditelja Split, na adresi Ruđera Boškovića 28.

Predavanje je namijenjeno roditeljima, odgajateljima i stručnim suradnicima.
Predavanje na gore navedenu temu će održati Dr.sc. Davor Mikas, prof. pedagogije, ravnatelj DV Cvrčak, Solin i Bernarda Roudi, odgajatelj savjetnik. U njemu će se pokazati s kakvim izazovima se susreću djeca, roditelji i odgajitelji kada dijete poteškoćama kreće u vrtić te će prezentirati svoje postupke u nadvladavanju tih poteškoća.
Predavanja organizira već po  treći  puta Klub roditelja nedonoščadi „Palčići“, Podružnica Split s ciljem senzibiliziranja javnosti o problemima s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji.
U prilogu se nalazi nešto više o Klubu roditelja nedonoščadi “Palčići” i projektu “Naša hrabrost njihova je snaga”.

NAPOMENA: Predavanje se boduje pri HPK prema PRAVILNIKU O SADRŽAJU, ROKOVIMA l POSTUPKU STRUČNOG USAVRŠAVANJA l PRIJAVI STRUČNOG SKUPA ZA USAVRŠAVANJE PSIHOLOGA . Molimo kolege zainteresirane za pohađanje predavanja da se najave kolegici Nedi Pleić na neda.pleic@palcici.hr ili na mob: 091 2712751

Novosti