Poziv na edukacije za stručnjake koji rade s djecom i adolescentima

Poštovani, ovim putem pozivam Vas i Vaše zaposlenike koji rade s djecom i adolescentima na sudjelovanje u proljetnom ciklusu edukacija za stručnjake u organizaciji EmotiCor-a i Ježeve kućice.

Edukacije koje trenutno nudimo jesu:

1. ACT (terapija prihvaćanjem i posvećenošću) u radu s djecom i adolescentima – osnovna edukacija (dvodnevna online i trodnevna uživo)
2. ACT (terapija prihvaćanjem i posvećenošću) u radu s djecom i adolescentima – napredna edukacija (jednodnevna online ili uživo)
3. Tretman adolescenata sa složenom kliničkom slikom (dvodnevna edukacija)
4. Korištenje mindfulnessa u radu s djecom i adolescentima – neurobiološke osnove, tehnike i rad sa specifičnim populacijama (dvodnevna edukacija)
5. Dijagnostika i tretman djece i mladih sa opsesivno – kompulzivnim i srodnim poremećajima (dvodnevna uživo).

Sve edukacije vodi Ivana Garašić, dječja i adolescentna klinička psihologinja i psihoterapeutkinja, a programe edukacija možete pronaći u prilogu ovom e-mailu.

Prijavu na edukaciju potencijalni sudionici mogu napraviti na sljedećem Google obrascu: https://forms.gle/Cg2Cdwv1mrs2JKwU9

U slučaju popunjenosti, možete se prijaviti i na listu zainteresiranosti za naše edukacije, u kojem slučaju ćete biti prvi na kontakt listi kada se otvore novi datumi.
Navedeno možete učiniti na sljedećem Google obrascu: https://forms.gle/sC4yzhHLB35hughw6

Ako ste zainteresirani za organizaciju edukacije u Vašoj ustanovi ili Vašem gradu, stojimo na raspolaganju.

Želim Vam ugodan dan i veselim se zajedničkom učenju!