Posebna pogodnost za školske psihologe!

Cambridge testni centar «Pitagora» nastavlja s praksom besplatnih priprema za polaganje Cambridge ispita za zaposlenike obrazovnih ustanova.

Ove godine nudimo školskim psiholozima BESPLATAN pripremni tečaj za polaganje FCE ispita. Tečaj, inače po cijeni od 1200,00 kn uključuje 51 školski sat i probni ispit na FCE razini.

PRIPREMNI TEČAJEVI ZA: FIRST CERTIFICATE ENGLISH /FCE/

Lokacija: Cambridge Authorised Centre – PJG “Pitagora” – Split, Držićeva 8, Split
Trajanje: 51 sat – Ubrzani dvomjesečni tečaj s uključenim polaganjem ispita

PREDNOSTI TEČAJA:
– male grupe (5-10 polaznika)
– besplatni placement test i mock exam na kraju tečaja
– širok raspon materijala uključujući originalne ispite
– dva kvalificirana predavača

– sve na jednom mjestu – s upisanim tečajem upisani ste i za jedno polaganje ispita na istoj lokaciji, u jedinom Cambridge ESOL centru u Dalmaciji.

Polaganje ispita: Ispit se polaže po završenom tečaju (datum se dobiva na prvom satu tečaja i može se i odgoditi za drugi datum). Ispit ima 4 dijela: Reading, Writing, Listening i Speaking. Prva tri se polažu na posebno opremljenom kompjutoru a Speaking se polaže pred ispitivačem.

FCE je ispit za osobe koje su sposobne koristiti engleski u pisanju i govorenju na naprednoj razini. To je idealan ispit za one koji žele koristiti engleski u studiju ili na poslu pa FCE najčešće polažu srednjoškolci i studenti. FCE odgovara stupnju B2 Zajedničkoga europskoga jezičnoga referentnog okvira. Ovaj ispit možete položiti kad možete razumjeti raznovrsne tekstove, raditi bilješke dok netko govori, pričati o širokom broju tema i razumjeti ljude koji pričaju engleski na radiju ili televiziji. Mnoga sveučilišta i odgojno-obrazovne ustanove zahtijevaju položen FCE kao preduvjet za upis. Za tisuće tvrtki, fakulteta i vladinih tijela FCE je službena potvrda o naprednom stupnju poznavanja engleskog jezika. FCE ispit odgovara višoj razini engleskog jezika na hrvatskoj državnoj maturi.

Što je University of Cambridge ESOL?
ESOL English for Speakers of Other Languages je posebni dio Sveučilišta Cambridge koji nudi ispite za govornike engleskoga kao stranoga jezika. Vodeći svjetski ispiti, koje godišnje polaže preko 3 milijuna ljudi u 130 zemalja, pomažu pri upisu na fakultete, pri zapošljavanju ili u napretku u Vašem znanju engleskoga jezika. Cambridge ispiti potiču na razvijanje svih četiriju jezičnih vještina: govorenja, čitanja, pisanja i slušanja.

Zašto vam treba Cambridge ESOL ispit?
Više od 12000 tvrtki, fakulteta i različitih vladinih tijela širom svijeta priznaje ovu diplomu kao mjerodavan dokaz vaših jezičnih sposobnosti. Tek kada dobijete diplomu otvara vam se svijet prepun mogućnosti. Možete boraviti u inozemstvu, tamo studirati ili raditi. Cambridge ESOL je odabran jer se zna da su upravo ove diplome pouzdan dokaz da posjedujete tražene jezične vještine. Cambridge diplome su također u potpunosti usklađene s ZEROJ-em (Zajedničkim europskim referentnim jezičnim okvirom).

Za više informacija posjetite stranice www.pitagora-jezici.com.hr.

Zainteresirani se mogu javiti Nataši Kekez Vrgoč , školskoj psihologinji Privatne jezične gimnazije «Pitagora» na mail natasa.kekez@st.t-com.hr.

Novosti