Otvorene prijave za Tjedan psihologije 2021!

Drage kolegice i kolege,
Ovim putem pozivamo Vas da se prijavite za sudjelovanjem u 14.Tjednu psihologije u organizaciji Društva psihologa u Splitu s širokom temom “Briga za sebe, briga za druge”.
 
Tjedan će se održati od 15. do 21. veljače, a primarni cilj je promovirati psihologiju i približiti psihološke teme široj i užoj javnosti. 
 

Kao aktivnost u Tjednu možete prijaviti aktivnosti koje planirate provesti ciljano u tu svrhu, ali i one aktivnosti koje su dio Vaših redovnih poslova, a održavaju se točno u predviđenom tjednu u veljači (npr. predavanja za roditelje, radionice za djecu/odrasle i sl.).

Društvo psihologa u Splitu nudi podršku u organizaciji predavanja i ostalih aktivnosti za javnost, na temu koju smatrate korisnom i zanimljivom općoj populaciji. Uz podrške u vidu promoviranja aktivnosti, moguće je dogovoriti korištenje Zoom računa Društva.

 
Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na sljedećoj poveznici najkasnije do 30.siječnja: 
 

S obzirom na to da će se Tjedan poglavito organizirati online, pozivamo kolege/ice iz cijele Hrvatske da se prijave i svojim aktivnostima doprinesu ovoj manifestaciji.

 
*Napomena: dio aktivnosti se može održati i uživo, uz poštivanje epidemioloških mjera.
 
 
Ukoliko imate određene nejasnoće/pitanja, slobodno se obratite na drustvopsihologa.split@gmail.com

Također pozivamo psihologe zaposlene u školama da nas kontaktiraju na isti e-mail kako bi dobili prezentaciju za učenike na temu “Briga za sebe, briga za druge”.

Zajedno učinimo program što zanimljivijim i atraktivnijim!

Novosti