Osmi tjedan psihologije

Tijekom ovogodišnjeg 8. Tjedna psihologije od 16. do 22. veljače, pod krovnom temom “Ljudi i riječi” organiziraju se brojna predavanja, radionice, rad s pojedincima, dva okrugla stola te više neformalnih druženja tijekom kojih ćemo saznati nešto više o uspješnom komuniciranju, važnosti lijepe riječi, mitovima u psihologiji, izazovima roditeljstva te utjecaju medija na svakodnevni život. Tjedan će obilježiti i “Večer psihološke knjige” u klubu Quasimodo te tradicionalna subotnja Kava sa psihologom. Program će se odvijati na većem broju lokacija na području Splitsko-dalmatinske županije.

Ovim putem želimo se zahvaliti svima koji su svojim aktivnim sudjelovanjem obogatili ovu manifestaciju i pozvati sve zainteresirane da posjete aktivnosti koje su im zanimljive.

Aktivno sudjelovanje tijekom Tjedna boduje se prema Pravilniku o stručnom usavršavanju HPK-a s 8 bodova. Više informacija možete pronaći na sljedećoj web lokaciji: http://www.psihologija.hr/vijesti/clanak/8-tjedan-psihologije-u-hrvatskoj-16-22-veljace-2015-aktivno-sudjelovanje-se-boduje.html

Program 8. Tjedna psihologije

 

 

Novosti