Natječaj za ovogodišnje nagrade i priznanja

Poštovane kolegice i kolege,

Hrvatsko psihološko društvo službeno je otvorilo natječaj za ovogodišnje nagrade i priznanja: Zlatni grb Hrvatskog psihološkog društva (nagrada se dodjeljuje za osobito vrijedan doprinos razvitku i radu Hrvatskog psihološkog društva) te Društveno priznanje „Marulić: Fiat Psychologia“ (priznanje se dodjeljuje za osobito vrijedan doprinos članovima HPDa koji su se istakli u dugogodišnjem radu na razvitku i promicanju primijenjene psihologije).

Prijedloge za dodjelu priznanja mogu podnijeti svi članovi Hrvatskog psihološkog društva, županijska psihološka društva i stručne sekcije HPD-a, kao i znanstvene i znanstveno-nastavne organizacije i institucije.

Ovim putem Vas pozivamo da predložite kolege iz matičnog nam Društva koje po Vašoj procjeni zadovoljavaju postavljene kriterije te da svoje prijedloge pošaljete na mail kontakt@dpsdz.hr najkasnije do 5.rujna 2014.

Opširnije informacije o samom natječaju potražite na sljedećem linku:

http://psihologija.hr/index.php?option=com_k2&view=item&id=831:godisnje-nagrade-i-drustvena-priznanja-hpd-a-za-2014-g-otvoren-natjecaj&Itemid=734