Najava edukacije – Split: Uvod u rad s asocijativnim kartama

Poštovani,

Centar Madrugada 18. travnja u Splitu organizira jednodnevnu radionicu Uvod u rad s asocijativnim kartama.

Asocijativne karte su ekspresivna tehnika koja je našla široku primjenu u psihosocijalnom radu – koriste se u savjetovanju, edukacijama, u školama, vrtićima, u individualnom radu i radu s grupama. Mogu se koristiti za različite namjene – poticanje kreativnog procesa, za postizanje boljeg uvida u same sebe, postizanje grupne kohezije, oslikavanje nekog događaja ili procesa kojeg je teško opisati riječima, istražiti i analizirati određeni događaj i još mnogo toga. Zbog svoje jednostavnosti i lakoće primjene, asocijativne karte su prihvatljive osobama svih dobi i razina obrazovanja, zbog čega su gotovo neizbježan alat u uredima mnogih pomagačkih struka.

Ova radionica će biti usmjerena na sljedeće:

– Upoznavanje sudionika s različitim vrstama asocijativnih karata
– Upoznavanje sudionika s generalnim principima primjene asocijativnih karata
– Uvježbavanje načina komunikacije koji potiče klijente da dođu do uvida
– Iskustvo osobnog korištenja asocijativnih karata

Radionica je ujedno i uvjet za upis na radionice Asocijativne karte u savjetodavnom radu i Asocijativne karte u radu s grupama. Cijena radionice je 500 kuna, a broj mjesta ograničen na 18. U slučaju većeg broja zainteresiranih, moguće je ponavljanje radionice ili organizacija neke od naprednih edukacija (Asocijativne karte u radu s grupama ili Asocijativne karte u savjetodavnom radu).

Radionicu vodi Dubravka Pešorda, magistra psihologije, edukantica transakcijske analize i praktičarka terapije igrom. Prijaviti se možete putem linka: https://centarmadrugada.hr/edukacije/uvod-u-rad-s-asocijativnim-kartama/

Novosti