Edukacija iz Realitetne terapije i teorije izbora – veljača 2010.

U Splitu će se u veljači 2010.  održati Basic Intensive Week (Početni intenzivni tjedan) iz TEORIJE IZBORA I REALITETNE TERAPIJE, kao prva točka dvogodišnje edukacije. Voditelj početnog tjedna je Igor Longo, Instruktor Instituta Williama Glassera, psiholog  i realitetni psihoterapeut iz Splita, stručni suradnik savjetnik u Dječjem vrtiću CVIT MEDITERANA.

Mjesto održavanja – u Splitu; o točnom mjestu zainteresirani (i prijavljeni) će dobiti obavijest na vrijeme.

Vrijeme održavanja (tijekom dva uzastopna vikenda):

1. vikend: subota  i nedjelja (13. i 14. veljače 2010.) od 9:00 do 17:00

2. vikend: subota  i nedjelja (20. i 21. veljače 2010.) od 9:00 do 17:00

Za formalnu edukaciju prijavljuju se najčešće profesionalci iz tzv “pomažućih” profesija: psiholozi, pedagozi, socijalni radnici, defektolozi, odgojitelji, učitelji, vjeroučitelji, liječnici šk. medicine… a u posljednje vrijeme i pripadnici drugih struka koji se bave ljudima: pravnici, sociolozi, menadžeri…

Za formalnu edukaciju (početni intenzivni tjedan) najviše se može prijaviti 12 osoba.

Eventualno zainteresirani mogu se javiti osobno Igoru Longu  na tel. ili mail nakon upoznavanja dodatnih obavijesti na web stranici Udruge za realitetnu terapiju Hrvatske (HURT): www.udruga-hurt.hr

Na engleskom jeziku dostupne su stranice Instituta Williama Glassera (WGI): www.wglasser.com .

Najveći izdavač literature na hrvatskom jeziku s područja teorije izbora, realitetne terapije, kvalitetne škole i suradnog vođenja je Alinea iz Zagreba (www.alinea.hr) – te zainteresirani i na taj način mogu dobiti relevantne informacije.

Popunjavanje skupine (do broja 12) vrši se poštujući redoslijed prijavljivanja.

Cijena sveukupne dvogodišnje edukacije je 15.300 kuna podijeljene u 11 vremenskih točaka – rata.

Osobe koje su zainteresirane za edukaciju u Splitu potrebno je da se prijave mailom Igoru Longo na adresu: igor.longo@st.t-com.hr.  Tada mogu dobiti dodatne obavijesti relevantne za edukaciju.

Novosti