5. REGIONALNI SUSRET ČLANOVA HRVATSKE PSIHOLOŠKE KOMORE

Cornaro-Hotel---Split

 

U splitskom hotelu Cornaro će 10. rujna 2016. godine biti održan 5. regionalni susret članova Hrvatske psihološke komore (REGIS). REGIS je pokrenut 2014. godine, s ciljem redovitog okupljanja članova Hrvatske psihološke komore dva puta godišnje i održavanja jednodnevnog stručnog usavršavanja. REGIS se svaki puta održava u drugoj sredini, a dosadašnja četiri REGIS-a ugostili su Vinkovci, Varaždin, Dubrovnik i Virovitica.

Peti REGIS održava se 10. rujna 2016. godine u Hotelu Cornaro u Splitu, s početkom u 10.00 sati, i predviđenim trajanjem do 17.00 sati. Predavači na ovom susretu biti će Željka Kamenov i Nataša Jokić Begić s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, Boris Jokić s Instituta za društvena istraživanja Zagreb, Ella Selak Bagarić iz Poliklinike za zaštitu djece Grada Zagreba, te Gordana Kamenečki Puclin iz krapinske Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju i Hrvoje Gligora iz Uljanik Poslovno informacijskih sustava.

Sudjelovanje na REGIS-u je besplatno za članove Hrvatske psihološke komore, prijavljeno je Povjerenstvu za stručno usavršavanje kao jednodnevni stručni skup, a prijave sudjelovanja primaju se do četvrtka, 08. rujna 2016. godine do 12.00 sati na e-mail: regis@psiholoska-komora.hr.

Detaljan program i raspored predavanja bit će objavljen 05. rujna 2016. godine na web stranicama www.psiholoska-komora.hr i www.psihologija.hr te https://dpsdz.hr/.