Najava predavanja prof.dr.sc. Ivanke Živčić Bečirević i prof.dr.sc. Željke Kamenov

Dragi posjetitelji i sudionici 11. Tjedna psihologije, s ponosom najavljujemo dva predavanja uvaženih stručnjaka; prof. dr sc. Ivanke Živčić Bečirević i prof.dr.sc. Željke Kamenov.

U predavanju prof.dr.sc. Željka Kamenov na temu ‘Je li mama kriva za sve?’ bit će riječi o ulozi privrženosti u bliskim odnosima tijekom adolescencije i odrasle dobi, a održat će se 19. veljače u u velikoj dvorani Gradske knjižnice Marka Marulića u 16.30h.

Dr sc. Ivanka Živčić Bečirević održat će predavanje na temu ‘Zašto ljubav nije dovoljna?’ s fokusom na razvoj partnerskog odnosa te što se događa kad prva zaljubljenost prođe, s kojim očekivanjima ulazimo u partnerski odnos i što se promjeni kad shvatimo da se ona nisu ispunila, a vjerojatno nikada niti neće. Spomenut će se najčešći mitovi i iluzije o ljubavi te pokušati odgovoriti na pitanja koja se ponekad nameću: može li ljubav vječno trajati; kako to da možemo mrziti osobu koju smo toliko voljeli; zašto bolje komuniciramo sa strancima nego s osobama koje volimo… Predavanje će se održati 23. veljače u 18:30h u Radisson Blu Resort, Put Trstenika 19, Split.

Novosti