17. Tjedan psihologije

Drage kolegice i kolege,

ovim putem pozivamo Vas da se prijavite za sudjelovanje u 17. Tjednu psihologije u organizaciji Društva psihologa Splitsko-dalmatinske županije s temom Čuvajmo mentalno zdravlje! Tjedan će se održati od 19. do 25. veljače, a primarni cilj je promovirati psihologiju i približiti psihološke teme široj i užoj javnosti, ovaj put s naglaskom na mentalno zdravlje. Kao aktivnost u Tjednu možete prijaviti aktivnosti koje planirate provesti ciljano u tu svrhu, ali i one aktivnosti koje su dio Vaših redovnih poslova, a održavaju se točno u predviđenom tjednu u veljači (npr. predavanja za roditelje, radionice za djecu/odrasle i sl.).
Na Sjednici Upravnog odbora dogovoreno je da se aktivnosti koje se provode u školama mogu produljiti i na sljedeći tjedan s obzirom da je prema Kalendaru rada za osnovne i srednje škole u tom tjednu drugi dio zimskih praznika.

Isto tako, odlučeno je da će potvrde za organizaciju i/ili sudjelovanje, a koje se boduju od strane HPK, dobiti oni koji su uplatili članarinu Društvu za 2023. godinu. Iznos članarine je nepromijenjen te iznosi 10eur. Podaci za uplatu nalaze se pod rubrikom ČLANSTVO.
Društvo psihologa Splitsko-dalmatinske županije nudi podršku u organizaciji predavanja i ostalih aktivnosti za javnost, na temu koju smatrate korisnom i zanimljivom općoj populaciji. Uz podrške u vidu promoviranja aktivnosti, moguće je dogovoriti korištenje Zoom računa Društva.

Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na sljedećoj poveznici najkasnije do srijede 14. veljače 2024.:

https://forms.gle/G9sWbR43uSva6CQHA

Ukoliko imate određene nejasnoće/pitanja, slobodno se obratite na drustvopsihologa.split@gmail.com

Također pozivamo psihologe zaposlene u školama da, po završetku roka za prijave, kontaktiraju voditeljicu Sekcije školske psihologije Suzanu Jelavić kako bi dobili prezentaciju za učitelje na temu “Učinkovita komunikacija u razrednom okruženju” na e-mail ssuzana.zuzul@gmail.com

Prilikom svojih izlaganja molimo Vas da koristite ovogodišnji logo Tjedan psihologije.

Nadamo se dosadašnjoj dobroj suradnji i odazivu kako bismo zajednički doprinijeli prepoznatljivosti naše struke!