15. Tjedan psihologije – prijava aktivnosti u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Drage kolegice i kolege,

ovim putem pozivamo Vas da se prijavite za sudjelovanje u 15. Tjednu psihologije u organizaciji Društva psihologa u Splitu s temom Dnevna doza psihologije. Tjedan će se održati od 14. do 20. veljače, a primarni cilj je promovirati psihologiju i približiti psihološke teme široj i užoj javnosti. 

 

 

 

Kao aktivnost u Tjednu možete prijaviti aktivnosti koje planirate provesti ciljano u tu svrhu, ali i one aktivnosti koje su dio Vaših redovnih poslova, a održavaju se točno u predviđenom tjednu u veljači (npr. predavanja za roditelje, radionice za djecu/odrasle i sl.). Društvo psihologa u Splitu nudi podršku u organizaciji predavanja i ostalih aktivnosti za javnost, na temu koju smatrate korisnom i zanimljivom općoj populaciji. Uz podrške u vidu promoviranja aktivnosti, moguće je dogovoriti korištenje Zoom računa Društva.

Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na sljedećoj poveznici najkasnije do 30. siječnja 2022.: 

https://forms.gle/zfuRHymogGejXvqPA

S obzirom na to da će se Tjedan poglavito organizirati online, pozivamo kolege/ice iz cijele Hrvatske da se prijave i svojim aktivnostima doprinesu ovoj manifestaciji.

*Napomena: dio aktivnosti može se održati i uživo, uz poštivanje epidemioloških mjera.

Ukoliko imate određene nejasnoće/pitanja, slobodno se obratite na drustvopsihologa.split@gmail.com ili lara.gudelj@dpsdz.hr   

Također pozivamo psihologe zaposlene u školama da, po završetku roka za prijave, kontaktiraju voditeljicu Sekcije školske psihologije Suzanu Žužul kako bi dobili prezentaciju za učenike na temu “Dnevna doza psihologije” na e-mail ssuzana.zuzul@gmail.com

 

Nadamo se dosadašnjoj dobroj suradnji i odazivu kako bismo zajednički doprinijeli prepoznatljivosti naše struke!

Novosti